Πρώτο Trailer Απο Το “Taken 3”

0

H 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το “Taken 3”, την τρίτη ταινία απο το action franchise που δημιούργησε ο Luc Besson.

"Ο Liam Neeson επιστρέφει στο ρόλο του Bryan Mills, η επανασύνδεση του οποίου με τη γυναίκα του διακόπτεται με τραγικό τρόπο όταν αυτή δολοφονείται. Γεμάτος οργή και παγιδευμένος για το έγκλημα, ο Bryan τρέπεται σε φυγή με σκοπό να αποφύγει την αδίστακτη καταδίωξη της CIA και της αστυνομίας. Για μια τελευταία φορά, ο Mills πρέπει να χρησιμοποιήσει τις "ιδιαίτερες ικανότητες του", για να εντοπίσει τους πραγματικούς δολοφόνους, να αποδώσει τη διακαιοσύνη με τον δικό του τρόπο και να προστατέψει το μοναδικό πρόσωπο που έχει σημασία για αυτόν πλέον - την κόρη του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Olivier Megaton (“Colombiana”, “Taken 2”), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Luc Besson ("Taken", "The Fifth Element") και Robert Mark Kamen ("Transporter").

Πέρα απο τους Liam Neeson, Maggie Grace και Famke Janssen που συμμετείχαν στις δυο πρώτες ταινίες, το cast περιλαμβάνει πλέον και τον Forest Whitaker, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Sam Spruell, Dougray Scott, Dylan Bruno, Leland Orser, Jon Gries, Andrew Borba, Judi Beecher και Andrew Howard.

Αν και το πρώτο φίλμ της σειράς ήταν ένα εξαιρετικό θρίλερ δράσης που καθιέρωσε τον Liam Neeson σαν action star, η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή καθώς το δεύτερο φίλμ ήταν ανέμπνευστο και πρόχειρο και αν η τρίτη ταινία δεν μπορέσει να δώσει κάτι φρέσκο σεναριακά και σκηνοθετικά, τότε το franchise θα ολοκληρωθεί με πολύ άδοξο τρόπο...

Το “Taken 3” θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 8 Ιανουαρίου.
Δείτε το trailer:

 

taken-3-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.