Πρώτο Trailer Απο Το "T2: Trainspotting 2"

0

Υστερα απο το σύντομο teaser του Ιουλίου, η Sony κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο trailer απο το "T2: Trainspotting 2", το πολυαναμενόμενο sequel της ταινίας του 1996. Το πρώτο trailer φανερώνει τις άγριες διαθέσεις των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων, που άν και πλέον είναι μεγαλύτεροι κατά είκοσι χρόνια, αυτό δεν φαίνεται να τους συνέτησε, καθώς απ΄΄οτι φαίνεται επιστρέφουν στις παλιές και κακές συνήθειες. Με κυρίαρχο το συναίσθημα της νοσταλγίας, το πρώτο υλικό που βλέπουμε απο το φίλμ είναι αρκετά ενθαρρυντικό και αν το νέο φίλμ του Danny Boyle διαθέτει μια καλογραμμένη ιστορία, τότε το sequel μπορεί να αποδειχθεί ενδιαφέρον.

"Στην αρχή υπήρξε μια ευκαιρία... μετά μια προδοσία.

Εχουν περάσει είκοσι χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει, όμως πολλά μοιάζουν τα ίδια. Ο Mark Renton (Ewan McGregor) επιστρέφει στο μοναδικό μέρος που μπορεί να αποκαλέσει σπίτι του.

Κάποιοι τον περιμένουν: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller), and Begbie (Robert Carlyle).

Αλλοι παλιοί φίλοι περιμένουν επίσης: η λύπη, η απώλεια, η χαρά, η εκδίκηση, το μίσος, η φιλία, η αγάπη, η προσμονή, ο φόβος, η μεταμέλεια, η διαμορφίνη, η αυτοκαταστροφή και ο θανάσιμος κίνδυνος, όλοι έχουν συγκεντρωθεί και περιμένουν να τον υποδεχθούν, έτοιμοι να μπούν στο χορό."

Στην σκηνοθεσία και του sequel βρίσκεται ο Danny Boyle ("Steve Jobs", "28 Days Later"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο John Hodge, βασισμένος στη νουβέλα του Irvine Welsh.

Αν και τα είκοσι χρόνια που μεσολάβησαν απο την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας είναι πάρα πολλά, η επιστροφή των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων Renton, Spud, Sick Boy και και Begbie που υποδύονται και πάλι οι Ewan McGregor, Ewan Bremner, Jonny Lee Miller και Robert Carlyle, αρκεί για τους θαυμαστές της πρώτης ταινίας, που περίμεναν υπομονετικά το sequel για περισσότερα απο 20 χρόνια.

Το "T2: Trainspotting 2" θα κανει πρεμιέρα στην Βρετανία, στις 27 Ιανουαρίου του 2017.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.