Πρώτο Trailer Απο Το "Suicide Squad"

0

Η Warner Bros. το πρώτο trailer απο το "Suicide Squad", της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη του ομώνυμου comic της DC Comics.

"Το Suicide Squad εστιάζει σε μια ομάδα υπερκακών που εργάζεται για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, αναλαμβάνοντας επικίνδυνες μυστικές αποστολές με αντάλλαγμα μειωμένες ποινές φυλάκισης."

Την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχει αναλάβει ο David Ayer ("Harsh Times", "Sabotage", "Fury"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στο comic των John Ostrander και Ryan Scott.

Πρωταγωνιστούν οι Joel Kinnaman ("The Killing"), Jared Leto ("Requiem For A Dream", "Dallas Buyers Club"), Will Smith ("I'm Legend"), Margot Robbie ("The Wolf Of Wall Street", Cara Delevingne ("Anna Karenina"), Jai Courtney ("A Good Day to Die Hard"), Scott Eastwood, Viola Davis και Adewale Akinnuoye-Agbaje.

Το πρώτο trailer είναι ιδιαίτερα σκοτεινό και τραχύ, στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλες τις ταινίες του David Ayer, ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα εμφανίζεται και ο Joker, η εμφάνιση του οποίου έχει προκαλέσει αρκετά αρνητικά σχόλια γύρω απο το φίλμ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Αυγούστου του 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.