Πρώτο Trailer Απο Το "Straight Outta Compton"

0

Η Universal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Straight Outta Compton", το μουσικό βιογραφικό δράμα που καταγράφει την άνοδο και πτώση του N.W.A., του θρυλικού συγκροτήματος της hip hop.

"Στα μέσα της δεκαετίας του 80', οι δρόμοι του Compton της California ήταν απο τους πιο επικίνδυνους ολόκληρης της χώρας. Οταν πέντε νεαροί άνδρες αποφάσισαν να μεταφράσουν τις εμπειρίες απο την ενηλικίωση τους, σε ένα είδος ειλικρινούς μουσικής που επαναστατούσε ενάντια στην βάναυση εξουσία, έδωσαν μια εκρηκτική φωνή σε μια φιμωμένη γενιά. Ακολουθώντας την ραγδαία άνοδο και πτώση του συγκροτήματος N.W.A., το Straight Outta Compton αφηγείται την εκπληκτική ιστορία μιας παρέας νεαρών που έφεραν την επανάσταση στη μουσική και την ποπ κουλτούρα, αποκαλύπτοντας στον κόσμο την αλήθεια γύρω απο τη ζωή στη γειτονιά, προκαλώντας έτσι ένα πολιτισμικό πόλεμο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο F. Gary Gray, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Andrea Berloff, Jonathan Herman, S. Leigh Savidge, Sheldon Turner και Alan Wenkus. Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Matt Alvarez και Tomica Woods-Wright, μαζί με τα αυθεντικά μέλη του συγκροτήματος Ice Cube και Dr. Dre.

Πρωταγωνιστούν οι O’Shea Jackson Jr. (Ice Cube), Corey Hawkins (Dr. Dre), Jason Mitchell (Eazy-E), Paul Giamatti, Alexandra Shipp, Rebecca Olejniczak, Keith Stanfield, Aldis Hodge, Orlando Brown, Tate Ellington, Dean Cameron.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο.

Δείτε το trailer [ακατάλληλο]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.