Πρώτο Trailer Απο Το "Still Alice"

0

H Sony Pictures Classics κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Still Alice", την δραματική ταινία των Wash Westmoreland και Richard Glatzer, που εστιάζει στη νόσο του Alzheimer και που αναμένεται να αποσπάσει υποψηφιότητες για βραβεία.

"H Alice Howland είναι μια καταξιώμενη γλωσσολόγος που βρίσκεται σε ένα ευτυχισμένο γάμο με τρία παιδιά. Οταν η Alice αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την μνήμη της, η συγκλονιστική διάγνωση του προβλήματος της, θα δοκιμάσει τους δεσμούς και την αντοχή της οικογένειας της."

Δράμα σε σκηνοθεσία Wash Westmoreland και Richard Glatzer, που υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στη νουβέλα της Lisa Genova.

Πρωταγωνιστούν οι Julianne Moore, Kristen Stewart, Kate Bosworth, Alec Baldwin, Seth Gilliam, Hunter Parrish, Victoria Cartagena, Shane McRae, Erin Darke, Eha Urbsalu, Orlagh Cassidy, Rosa Arredondo.

Η ταινία που απέσπασε πολύ καλές κριτικές στα φεστιβάλ του Τορόντο και της Ρώμης (κυρίως για την ερμηνεία της Julianne Moore), θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 16 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.