Πρώτο Trailer Απο Το "Steve Jobs"

0

Η Universal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Steve Jobs", το βιογραφικό δράμα που εστιάζει στη ζωή του ιδρυτή της Apple.

"Η ιστορία εξελίσσεται μέσα απο τρείς εμβληματικές παρουσιάσεις προϊόντων που καταλήγουν στο 1998 με την αποκάλυψη του iMac. Το φίλμ μας ταξιδεύει στα παρασκήνια της ψηφιακής επανάστασης και καταγράφει ένα προσωπικό πορτραίτο του ιδιοφυούς ανθρώπου."

Στην σκηνοθεσία της ταινίας βρίσκεται πλέον ο Danny Boyle ("Slumdog Millionaire", "Trainspotting") ο οποιος αντικατέστησε τον David Fincher, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Aaron Sorkin ("The Social Network", "The Newsroom"), βασισμένος στην βιογραφία που έγραψε ο Walter Isaacson.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Steve Jobs βρίσκεται ο Michael Fassbender ("X-Men: First Class", "Prometheus"), στ ρόλο του Steve Wozniak είναι ο Seth Rogen, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jeff Daniels, Katherine Waterston, Michael Stuhlbarg και Kate Winslet.

Το σύντομο teaser-trailer αποτελεί ουσιαστικά την παρουσίαση του Michael Fassbender στο ρόλο "Steve Jobs" και δεν αποκαλύπτει κάτι περισσότερο.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Οκτώβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.