Πρώτο Trailer Απο Το "Star Wars: The Rise of Skywalker"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Star Wars: The Rise of Skywalker", το ένατο επεισόδιο απο το διαστημικό έπος. Το πρώτο trailer φανερώνει μια επιστροφή στην ατμόσφαιρα του "The Force Awakens", με τον J.J. Abrams να παίζει και πάλι το χαρτί της νοσταλγίας και για μια ακόμη φορά να ανακυκλώνει και να αντιγράφει κομμάτια απο τα παλαιότερα φίλμ.

Αν και η πλοκή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το νέο φίλμ αποτελεί τον επίλογο της τριλογίας που ξεκίνησε με το "The Force Awakens" και συνεχίστηκε με το "The Last Jedi", καθώς η Disney και η Lucasfilm φιλοδοξούν να ξεκινήσουν μια νέα τριλογία με νέους χαρακτήρες που θα εξελίσσεται σε κάποιον άλλον γαλαξία. Κρίνοντας απο τον τίτλο πάντως, πιθανότατα το νέο φίλμ θα φανερώσει την συγγένεια της Rey και του Luke και θα ολοκληρώσει την βαρετή και ανέμπνευστη ιστορία της νέας τριλογίας.

Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο J.J. Abrams, ("The Force Awakens"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Chris Terrio ("Justice League"), βασισμένοι φυσικά στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο George Lucas. Πρωταγωνιστούν οι Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Billy Dee Williams, John Boyega, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Matt Smith, Dominic Monaghan και η Carrie Fisher με την χρήση αρχειακού υλικού.

Αν και είμαστε φανατικοί θαυμαστές του franchise, η νέα τριλογία δεν μας έχει ενθουσιάσει, καθώς δεν διαθέτει ούτε καλογραμμένους χαρακτήρες, ούτε φρέσκιες ιδέες αλλά ούτε και την ψυχή των παλαιότερων φίλμ.

Το "Star Wars: The Rise of Skywalker" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.