Πρώτο Trailer Απο Το "Spiral"

0

Η Lionsgate Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Spiral", το πρώτο φίλμ απο το reboot του franchise τρόμου "Saw". Το πρώτο trailer φανερώνει μια αλλαγή κατεύθυνσης για το franchise τρόμου, με πιο σοβαρό τόνο (όσο γίνεται τουλάχιστον) και πιο αξιόλογο cast.

"Ενας σαδιστικός, εγκληματικός νούς, εξαπολύει μια διεστραμμένη μορφή δικαιοσύνης στο 'Spiral', το τρομακτικό νέο κεφάλαιο απο το βιβλίο του 'Saw'. Δουλεύοντας στην σκιά ενός καταξιωμένου βετεράνου αστυνομικού (Samuel L. Jackson), ο θρασύς Ντετέκτιβ Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) και ο νεοσύλλεκτος συνεργάτης του (Max Minghella), αναλαμβάνουν μια φρικιαστική έρευνα φόνων, που θυμίζουν το άγριο παρελθόν της πόλης. Χωρίς να το θέλει, ο Zeke θα βρεθεί παγιδευμένος σε ενα ολοένα και πιο βαθύ μυστήριο, που θα τον φέρει στο επίκεντρο του νοσηρού παιχνιδιού του δολοφόνου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Darren Lynn Bousman ("Saw II-III-IV"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Pete Goldfinger ("Jigsaw") και Josh Stolberg ("Piranha 3D"), βασισμένοι στην ιστορία του Chris Rock ("Top Five").

Πρωταγωνιστούν οι Chris Rock, Samuel L. Jackson, Max Minghella, Marisol Nichols, Zoie Palmer, Dan Petronijevic, Nazneen Contractor, Morgan David Jones.

Το "Spiral" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 15 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Spiral"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.