Πρώτο Trailer Από Το "Spider-Man No Way Home"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Spider-Man: No Way Home", το τρίτο φιλμ της τριλογίας που ξεκίνησε με το "Spider-Man: Homecoming" και που συνεχίστηκε με το "Spider-Man: Far From Home". Το trailer φανερώνει ένα φιλμ συνδεμένο με το σύμπαν της Marvel, στον επίλογο μιας τριλογίας που η αλήθεια είναι πως δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα.

"Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, ο φιλικός ήρωας της γειτονιάς είναι χωρίς μάσκα και ανήμπορος να ξεχωρίσει την κανονική ζωή του από την επικίνδυνη ζωή του σούπερ ήρωα. Όταν ζητά την βοήθεια του Doctor Strange, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη, αναγκάζοντας τον να ανακαλύψει το τι ακριβώς σημαίνει να είσαι ο Spider-Man."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Jon Watts, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Chris McKenna ("Spider-Man: Homecoming") & Erik Sommers ("Ant-Man and the Wasp"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Stan Lee και Steve Ditko. Πρωταγωνιστούν οι Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Marisa Tomei, Zendaya J.K. Simmons, Benedict Wong, Jamie Foxx, Alfred Molina, Martin Starr, Angourie Rice, Jacob Batalon, J.B. Smoove, Tony Revolori.

Το "Spider-Man: No Way Home" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 17 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer;

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.