Πρώτο Trailer Απο Το "Spider-Man: Far From Home"

0

Η Sony κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Spider-Man: Far From Home", την δεύτερη ταινία απο το reboot του franchise, που πλέον έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Tom Holland. Το πρώτο trailer φανερώνει την παιδική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει πλέον το franchise, ενώ μας δίνει και μια πρώτη γεύση απο τον Mysterio, τον κακό χαρακτήρα της ιστορίας που υποδύεται ο Jake Gyllenhaal.

"Ο φιλικός σούπερ ήρωας της γειτονιάς ταξιδεύει μαζί με τους καλύτερους φίλους του Ned, MJ και την υπόλοιπη παρέα στην Ευρώπη για διακοπές. Όμως, το σχέδιο του Peter να αφήσει τους ηρωισμούς για μερικές εβδομάδες, καταρρέει πολύ σύντομα, καθώς συμφωνεί διστακτικά να βοηθήσει τον Nick Fury να ανακαλύψει το μυστήριο πίσω απο τις επιθέσεις κάποιων πλασμάτων που χρησιμοποιούν τα στοιχεία της φύσης για να προκαλέσουν το χάος σε ολόκληρη την Ευρώπη!"

Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο Jon Watts ("Spider-Man: Homecoming"), ενώ το σενάριο υπογράφουν και πάλι οι Chris McKenna ("Ant-Man and the Wasp") και Erik Sommers ("Spider-Man: Homecoming"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Steve Ditko και Stan Lee.

Πρωταγωνιστούν οι Tom Holland, Samuel L. Jackson, Marisa Tomei, Jon Favreau, Cobie Smulders, Zendaya, Angourie Rice, Martin Starr και ο Jake Gyllenhaal στο ρόλο του Mysterio.

Το "Spider-Man: Far From Home" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.