Πρώτο Trailer Από Το "Spencer" Του Pablo Larrain

0

Η Neon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Spencer", το νέο φιλμ του Χιλιανού σκηνοθέτη Pablo Larrain, που εστιάζει στις τελευταίες μέρες της Πριγκίπισσας Diana. Το trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο δράμα, που προσπαθεί να αναπαραστήσει το πόσο δύσκολη και αποπνικτική ήταν η κατάσταση για την Diana μέσα στις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες της βασιλικής οικογένειας, που για να λέμε και την αλήθεια δεν φαντάζουν και σαν πολύ ευχάριστοι άνθρωποι.

"Ο γάμος της Πριγκίπισσας Diana και του Πριγκηπα Charles, έχει ψυχρανθεί εδώ και πολύ καιρό. Μέσα από φήμες για σχέσεις και ένα επερχόμενο διαζύγιο, η ειρήνη διατάσσεται μετάξυ τους για τους Χριστουγεννιάτικους εορτασμούς στην έπαυλη Sandringham της Βασίλισσας. Εκεί υπάρχει φαγητό και ποτό, πυροβολισμοί και κυνήγι. Η Diana γνωρίζει το παιχνίδι. Όμως αυτόν τον χρόνο, τα πράγματα θα είναι εμφανώς διαφορετικά. Το Spencer αποτελεί μια προσπάθεια απεικόνισης, του τι μπορεί να συνέβη κατά την διάρκεια εκείνων των λίγων μοιραίων ημερών."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Pablo Larrain ("Neruda", "Ema", "No" "Jackie"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Steven Knight ("Peaky Blinders", "Taboo"). Πρωταγωνιστούν οι Kristen Stewart, Timothy Spall, Sally Hawkins, Jack Nielen, Freddie Spry, Jack Farthing, Sean Harris, Stella Gonet, Richard Sammel, Elizabeth Berrington, Lore Stefanek, Amy Manson.

Το "Spencer" που σίγουρα αποτελεί μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες στην λίστα της Βασίλισσας Ελισάβετ, θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 5 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Spencer" Του Pablo Larrain

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.