Πρώτο Trailer Από Το "Sound of Metal"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Sound of Metal", το δραματικό φιλμ του Darius Marder, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Το trailer φανερώνει ένα δυνατό δράμα με εντυπωσιακό sound design και πολύ αξιόλογες ερμηνείες, που πιθανότατα θα αποσπάσουν υποψηφιότητες για Oscar.

"Κατά την διάρκεια μιας σειράς ιδιαίτερα έντονων συναυλιών, ο περιπλανώμενος ντράμερ της punk-metal μουσικής Ruben (Riz Ahmed), αρχίζει να βιώνει μια διακεκομμένη απώλεια ακοής. Όταν ένας ειδικός του αναφέρει πως η κατάσταση του σύντομα θα χειροτερέψει, ο Ruben αρχίζει να σκέφτεται πως η μουσική καριέρα του και μαζί της η ζωή του, έχει τελειώσει. Η Lou (Olivia Cooke), μέλος του συγκροτήματος και σύντροφος του, εισάγει τον πρώην χρήστη ηρωίνης σε ένα απομονωμένο οίκο αποτοξίνωσης για κωφούς, με την ελπίδα πως δεν θα ξανακυλήσει στα ναρκωτικά και πως θα μάθει να ζει με την πάθηση του.
Ύστερα όμως από την αποδοχή της κοινότητας που τον δέχεται όπως είναι, ο Ruben θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην σταθερότητα και την ώθηση να αποκτήσει ξανά την ζωή που ήξερε.
Χρησιμοποιώντας εντυπωσιακές και πρωτοποριακές sound design τεχνικές, ο σκηνοθέτης Darius Marder εισάγει τους θεατές μέσα στην εμπειρία του Ruben, για να αναπαραστήσει έντονα το ταξίδι του σε έναν κόσμο που πολύ σπάνια έχει εξερευνηθεί."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Darius Marder, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Abraham Marder, βασισμένοι σε μια ιστορία του Derek Cianfrance ("Blue Valentine"). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Riz Ahmed ("The Night Of"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Olivia Cooke, Mathieu Amalric, Lauren Ridloff, Jamie Ghazarian, Chris Perfetti, William Xifaras, Hillary Baack, Paul Raci.

Το "Sound of Metal" που προβλήθηκε στο περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με πολύ καλές κριτικές, θα διατεθεί μέσα από το Amazon Prime στις 4 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.