Πρώτο Trailer Απο Το "Son Of Saul"

0

Η Mozinet κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Son Of Saul" [Saul fia], τη δραματική ταινία του László Nemes, που διακρίθηκε στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών.

"Οκτώβριος 1944, Auschwitz-Birkenau. Ο Saul Ausländer είναι ένας Ούγγρος, μέλος του Sonderkommando, την ομάδα των Εβραίων κρατούμενων που είναι απομονωμένοι στο στρατόπεδο και αναγκασμένοι να βοηθούν τους Nazi στο μηχανισμό εξόντωσης μεγάλης κλίμακας. Καθώς εργάζεται σε ένα απο τα κρεματόρια, ο Saul ανακαλύπτει το πτώμα ενός αγοριού που νόμιζει ότι είναι ο γιός του. Καθώς η ομάδα των Sonderkommando σχεδιάζει μια εξέγερση, ο Saul αποφασίζει να εκτελέσει μια απίθανη αποστολή: να σώσει το πτώμα του παιδιού απο τις φλόγες, να βρεί ένα ραβίνο να απαγγείλει την εβραϊκή προσευχή (Kaddish) και να προσφέρει στο παιδί μια κατάλληλη ταφή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο László Nemes, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Clara Royer. Πρωταγωνιστούν οι Géza Röhrig, Levente Molnár, Urs Rechn, Mendy Cahan, Todd Charmont, Eszter Csépai, Kamil Dobrowolski, Björn Freiberg.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών αποσπώντας τέσσερα βραβεία, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον χειμώνα.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.