Πρώτο Trailer Απο Το "Son of a Gun"

0

Η eOne κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Son of a Gun", το action-δράμα του Julius Avery.

"Φυλακισμένος για ένα πταίσμα, ο 19χρονος JR μαθαίνει γρήγορα τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής στη φυλακή. Η προστασία εκεί μέσα, αν μπορείς να την έχεις, είναι υψίστης σημασίας. Ο JR σύντομα θα βρεθεί υπό την προστασία του Brendan Lynch, του πιο διαβόητου κακοποιού της Αυστραλίας. Ομως η προστασία έχει και το τίμημα της, καθώς ο Lynch και οι συνεργάτες του έχουν σχέδια για τον νεαρό προστατευόμενο τους. Οταν ο JR αποφυλακιστεί, θα πρέπει να ασχοληθεί με την απελευθέρωση του Lynch, υλοποιώντας ένα παράτολμο σχέδιο απόδρασης.
Σαν ανταμοιβή ο JR προσκαλείται στην ομάδα που σχεδιάζει μια ληστεία χρυσού, που θα αποφέρει εκατομμύρια. Ομως καθώς το σχέδιο "στραβώνει", ξεκινά ένα θανάσιμο παιχνίδι γάτας-ποντικού. Ο JR πλέον δεν ξέρει ποιόν να εμπιστευτεί καθώς βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τον πρώην μεντορά του."

Δράμα δράσης σε σκηνοθεσία Julius Avery, που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον John Collee. Πρωταγωνιστούν οι Ewan McGregor, Brenton Thwaites, Alicia Vikander, Damon Herriman, Nash Edgerton, Matt Nable, Jacek Koman, Jesse McGinn, Eddie Baroo, Tom Budge.

Το "Son of a Gun" θα κάνει πρεμιέρα στην Αυστραλία στις 16 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.