Πρώτο Trailer Απο Το "Snowden"

0

Η Open Road Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Snowden", την νέα ταινία του Oliver Stone, που εστιάζει στην ζωή του Edward Snowden, του διαχειριστή υπολογιστικών συστημάτων της CIA που το 2013 διέρρευσε απόρρητα έγγραφα της NSA στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

"Η ιστορία του Edward Snowden, του ανθρώπου που αποκάλυψε τα τεραστίων διαστάσεων προγράμματα παρακολούθησης συνηθισμένων πολιτών της Αμερικής απο την κυβέρνηση, και δίχασε την κοινή γνώμη καθώς κάποιοι τον χαρακτήρισαν ως πατριώτη και κάποιοι ως προδότη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Oliver Stone, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Kieran Fitzgerald, βασισμένοι και οι δυο στα βιβλία των Luke Harding ("The Snowden Files") και Anatoly Kucherena ("Time of the Octupus").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Edward Snowden βρίσκεται ο Joseph Gordon-Levitt ("The Dark Knight Rises", "Looper") ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Melissa Leo, Zachary Quinto, Tom Wilkinson, Shailene Woodley, Timothy Olyphant, Rhys Ifans, Nicolas Cage, Scott Eastwood και Joely Richardson.

Υστερα απο το βραβευμένο με Oscar ντοκυμαντέρ "Citizenfour" της Laura Poitras, η καυτή υπόθεση του Edward Snowden αποτελεί το θέμα και της νέας ταινίας του Oliver Stone, ο οποίος αν και τα τελευταία χρόνια μετρά μόνο αποτυχίες, φιλοδοξεί με το "Snowden" να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο.

Είτε καλή είτε κακή, η νέα ταινία του Stone, αναμένεται να προκαλέσει ποικίλα σχόλια, καθώς ο βετεράνος σκηνοθέτης-σεναριογράφος έχει κατηγορηθεί πολλές φορές σαν ένας μυστικός συνεργάτης των κυβερνήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ και η αξιοπιστία του αμφισβητείται έντονα.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου απο την Open Road Films.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.