Πρώτο Trailer Απο Το "Sleepless"

0

Η Open Roads κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Sleepless", το αμερικανικό remake της γαλλικής ταινίας "Nuit blanche" που κυκλοφόρησε το 2011.

"Ο Vincent Downs είναι ένας μυστικός αστυνομικός του Las Vegas που θα βρεθεί μπλεγμένος σε έναν επικίνδυνο ιστό, με διεφθαρμένους αστυνομικούς και την μαφία του υποκόσμου που ελέγχει τα καζίνο. Οταν μια ληστεία θα "στραβώσει", μια ομάδα φονικών κακοποιών θα απαγάγει τον έφηβο γιό του Vincent. Μέσα σε μια άγρυπνη νύχτα, ο Vincent θα πρέπει να σώσει τον γιό του, να αποφύγει μια έρευνα των εσωτερικών υποθέσεων και οδηγήσει τους απαγωγείς στη δικαιοσύνη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Baran bo Odar ("Who Am I", "The Silence"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Andrea Berloff, βασισμένος στην ιστορία του Nicolas Saada.

Πρωταγωνιστούν οι Jamie Foxx, Scoot McNairy, David Harbour, Michelle Monaghan, Dermot Mulroney, Gabrielle Union, Kimberly Battista, Sala Baker, Octavius J. Johnso.

Με μια όχι και τόσο πρωτότυπη υπόθεση, το φίλμ του Baran bo Odar φαντάζει σαν ένα βαρετό θρίλερ-δράσης, που δεν φαίνεται να έχει να προσφέρει κάτι το καινούργιο στο είδος.

Το "Sleepless" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.