Πρώτο Trailer Απο Το "Slack Bay"

0

Η Memento Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Slack Bay" [Ma Loute], την περίεργη κωμωδία του Bruno Dumont.

"Καλοκαίρι 1910. Πολλοί τουρίστες έχουν εξαφανιστεί ενώ έκαναν τις διακοπές τους στις όμορφες παραλίες της ακτής Channel. Οι διάσημοι επιθεωρητές Machin και Malfoy σύντομα ανακαλύπτουν ότι το επίκεντρο αυτών των περίεργων εξαφανίσεων είναι το Slack Bay, ένα ιδιαίτερο μέρος όπου ο ποταμός Slack και η θάλασσα ενώνονται με την παλλίροια. Εκεί κατοικεί μια μικρή κοινότητα ψαράδων και η περίεργη οικογένεια των Bréfort, με επικεφαλής τον πατέρα της οικογένειας που είναι γνωστός και ως "The Eternal", ο οποίος προσπαθεί να επιβληθεί όσο καλύτερα μπορεί απέναντι στους πλακατζήδες γιούς του και ειδικότερα τον επιπόλαιο, 18χρονο Ma Loute.

Πανω απο τον κόλπο βρίσκεται η έπαυλη των Van Peteghems. Κάθε καλοκαίρι, αυτή η έκφυλη και παρακμιακή απο την ενδογαμία οικογένεια, αράζει στην βίλα και συναναστρέφεται με τους ντόπιους και την οικογένεια των Bréforts. Κατά την διάρκεια πέντε ημερών θα ξεκινήσει μια περίεργη ερωτική ιστορία ανάμεσα στον Ma Loute και την νεαρή και άτακτη Billie Van Peteghem, ένα γεγονός που θα φέρει την σύγχυση και στις δυο οικογένειες, ταρακουνώντας έτσι τα θεμέλια τους και τον τρόπο ζωής τους."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Bruno Dumont ("Camille Claudel 1915"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Juliette Binoche, Valeria Bruni Tedeschi, Fabrice Luchini, Jean-Luc Vincent, Angélique Vergara.

Το "Slack Bay" που θυμίζει κάτι απο ταινία του Wes Anderson, θα κάνει πρεμιέρα στη Γαλλία στις 11 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Slack Bay"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.