Πρώτο Trailer Από Το "Silent Night"

0

Η RLJE Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Silent Night", την μαύρη κωμωδία της Camille Griffin, που κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους. Το trailer φανερώνει μια μαύρη κωμωδία, που φαίνεται να αποτυπώνει με καυστικό τρόπο την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ανθρώπινη κοινωνία, που πλέον έχει πέσει και επίσημα σε κατάθλιψη.

"Η Nell και ο Simon έχουν καλέσει τους πιο κοντινούς τους φίλους στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, στο ειδυλλιακό σπίτι τους στην εξοχή της Αγγλίας. Καθώς η παρέα μαζεύεται, η ατμόσφαιρα θυμίζει τις παλιές εποχές, όμως πίσω από τα γέλια και την ευθυμία, κάτι δεν πάει καλά. Ο κόσμος έξω βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής και κανένα δώρο, παιχνίδι ή Prosecco δεν πρόκειται να τους κάνει να νιώσουν καλύτερα για τον επικείμενο αφανισμό της ανθρωπότητας. Η επιβίωση στις γιορτές μόλις έγινε ακόμη πιο πολύπλοκη."

Πρώτο Trailer Από Το "Silent Night"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Camille Griffin, η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Keira Knightley, Matthew Goode, Annabelle Wallis, Lily-Rose Depp, Lucy Punch, Kirby Howell-Baptiste, Roman Griffin Davis, Sope Dirisu, Trudie Styler, Holly Aird, Rufus Jones, Davida McKenzie, Dora Davis.

Το "Silent Night" θα κυκλοφορήσει στα σινεμά και το AMC+ στις 3 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Silent Night"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε