Πρώτο Trailer Απο Το "Siberia"

0

Το The Match Factory κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Siberia", το νέο φίλμ του σκηνοθέτη Abel Ferrara. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα περίεργο και σκοτεινό φίλμ, που ακολουθεί την εσωτερική αναζήτηση ενός προβληματισμένου ανθρώπου, που υποδύεται ο ταλαντούχος Willem Dafoee.

"Ενας άνδρας φεύγει απο εναν κόσμο και πηγαίνει σε εναν άλλο που είναι περίεργος και κρύος. Οι γούνες και η φωτιά τον κρατούν ζεστό, μια σπηλιά λειτουργεί ως το καταφύγιο του. Είναι ενας πληγωμένος άνθρωπος που θέλει να μείνει μόνος του. Όμως, ακόμη και η απομόνωση δεν του φέρνει την εσωτερική γαλήνη. Για μια ακόμη φορά θα ξεκινήσει ενα ταξίδι, αυτή τη φορά μέσα στον εαυτό του. Εξερευνεί τα όνειρα του, αντιμετωπίζει αναμνήσεις και αναζητά οράματα. Οι σπάνιες συναντήσεις με άλλους ανθρώπους, είναι σε γλώσσες που δεν μιλά, καθορισμένες απο σώματα που τον συναρπάζουν και απο τύπους έρωτα που εξερευνά και μετά χάνει.

Το ταξίδι του εξελίσσεται σε εναν χορό με δαίμονες. Στην ιστορία του σινεμά, έχουν υπάρξει πολλές προσπάθειες να απεικονιστεί το μυθικό ως κάτι προσωπικό και το ριζοσπαστικό ως ενα προσωπικό ταξίδι. Όμως υπάρχει μόνο ενας καλλιτέχνης που είναι άναρχος, μεταφυσικά μυστηριώδης, ενώ την ίδια ώρα παθιασμένος με τον Θεό και φανατικός με την αλήθεια. Ο Abel Ferrara ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με το alter ego του, τον Willem Dafoe. Αν και το 'Tommaso', το προηγούμενο φίλμ του, εξερεύνησε το πως η επιθυμία εξελίσεται στις οικογένειες, στο 'Siberia' το (αρσενικό) εγώ εγκαταλείπει κάθε υποψία της καθημερινής ζωής σε ενα ταραχώδες μοντάζ. Για να αποκαλύψει και να ανακαλύψει τον εαυτό του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Abel Ferrara ("The Addiction", "Pasolini", "Bad Lieutenant"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο με τον Christ Zois ("New Rose Hotel"). Πρωταγωνιστούν οι Willem Dafoe, Dounia Sichov, Simon McBurney, Cristina Chiriac, Daniel Giménez Cacho, Fabio Pagano, Anna Ferrara, Phil Neilson.

To "Siberia" θα κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες αναμένεται μέσα στην άνοιξη.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Siberia"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.