Πρώτο Trailer Απο Το "Shirley"

0

Η NEON κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Shirley", το θρίλερ της Josephine Decker, που είναι βασισμένο εν μέρη στη ζωή της συγγραφέως τρόμου Shirley Jackson ("The Haunting of Hill House"). To trailer φανερώνει ένα έντονο δραματικό θρίλερ, που θα στηριχθεί στις ερμηνείες του αξιόλογου cast.

"Η διάσημη συγγραφέας τρόμου Shirley Jackson, βρίσκεται στη διαδικασία συγγραφής του νέου βιβλίου της, όταν η άφιξη δυο νεόνυμφων ανατρέπει την σχολαστική ρουτίνα της και αυξάνει την ένταση στη ήδη θυελλώδη σχέση της με τον γυναικά σύζυγό της. Το μεσήλικο ζευγάρι που έχει τάση για αδίστακτες μπηχτές και απογευματινά ποτάκια, αρχίζει να παίζει ανελέητα με το αφελές νεαρό ζευγάρι."

Πρώτο Trailer Απο Το "Shirley"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Josephine Decker ("Madeline's Madeline", "Mosaic"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Sarah Gubbins ("Better Things"), βασισμένη στην νουβέλα της Susan Scarf Merrell.

Πρώτο Trailer Απο Το "Shirley"

Πρωταγωνιστούν οι Elisabeth Moss, Michael Stuhlbarg, Logan Lerman, Odessa Young, Steve Vinovich, Ryan Spahn, Adelind Horan, Molly Fahey, Thomas Racek, Emily Decker, Ava Langford.

Το "Shirley" θα διατεθεί μέσα από τις video on demand (VOD) πλατφόρμες στις 5 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Shirley"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε