Πρώτο Trailer Απο Το "Shelter"

0

Η Voltage Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Shelter", την δραματική ταινία του ηθοποιού Paul Bettany που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Η Hannah (Jennifer Connelly) έχει κάνει τρομερά πράγματα, όμως δεν έχει χάσει την ελπίδα της. Εχοντας υποκύψει σε ένα καταστροφικό εθισμό στα ναρκωτικά, αναζητά πλέον καταφύγιο στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ο Tahir (Anthony Mackie), έχει κάνει επίσης τρομερά πράγματα αν και είναι πιο διακριτικός σχετικά με το παρελθόν του. Οι δυο τους θα βρεθούν στο Manhattan, όμως αυτή είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία αγάπης."

Δράμα σε σκηνοθεσία του Paul Bettany, που υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Jennifer Connelly, Anthony Mackie, Bruce Altman, Amy Hargreaves, Babs Olusanmokun, Rob Morgan, Alok Tewari, Kevin Geer, Paul Urcioli.

Με πρωταγωνίστρια την Jennifer Connelly, μια απο τις καλύτερες ερμηνεύτριες δραματικών ρόλων και σύζυγό του, ο Paul Bettany κάνει το πέρασμα του στη σκηνοθεσία με ένα φίλμ, που εκτός απο τις καλές ερμηνείες, δεν φαίνεται να διαθέτει κάτι το ιδιαίτερο.

Η ταινία που προβλήθηκε στο περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με ανάμεικτες κριτικές, θα κάνει πρεμιέρα στη Αμερική στις 13 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.