Πρώτο Trailer Απο Το "Shazam!"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Shazam!", την νέα τανία απο το σύμπαν του DC Universe. Το πρώτο trailer φανερώνει μια ανάλαφρη ταινία comic, που θυμίζει σε ατμόσφαιρα κάτι απο το "Kick Ass".

"Όλοι έχουμε έναν σούπερ ήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται λίγη μαγεία για τον αναδείξουμε. Στην περίπτωση του Billy Batson, το μόνο που χρειάζεται είναι να φωνάξει τη λέξη SHAZAM!. Αυτό το 14χρόνο υιοθετημένο παιδί μπορεί να μεταμορφώνεται στον ενήλικο σούπερ ήρωα Shazam, ύστερα απο την συνάντηση του με έναν αρχαίο μάγο. Αν και παραμένει παιδί μέσα στο καλογυμνασμένο κορμί του Shazam, ο Billy ξεφαντώνει με την ενήλικη εκδοχή του κάνοντας αυτό που θα έκανε κάθε έφηβος με σούπερ δυνάμεις: περνάει τέλεια! Μπορεί να πετάξει? Έχει όραση με ακτίνες X? Βγάζει κεραυνούς απο τα χέρια του? Μπορεί να αποφύγει τα τέστ στο σχολείο? Ο Shazam θα δοκιμάσει τα όρια της αντοχής του με την απολαυστική απερισκεψία ενός παιδιού. Ομως θα χρειαστεί να τιθασεύσει αυτές τις δυνάμεις γρήγορα, για να μπορέσει να πολεμήσει τις θανάσιμες δυνάμεις που ελέγχει ο Dr. Thaddeus Sivana."

Πρώτο Trailer Απο Το "Shazam!"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David F. Sandberg ("Annabelle: Creation"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Henry Gayden ("Earth to Echo"), βασισμένος στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Bill Parker και C.C. Beck.

Πρωταγωνιστούν οι Asher Angel, Zachary Levi, Mark Strong, Djimon Hounsou, Jack Dylan Grazer, Ross Butler, Michelle Borth, Marta Milans, Grace Fulton, Faithe Herman, Ian Chen.

Το "Shazam!" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Απριλίου του 2019.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.