Πρώτο Trailer Απο Το "Shaft"

0

Η New Line Cinema κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Shaft", την νέα προσπάθεια αναβίωσης του franchise που ξεκίνησε το 1971. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα φίλμ που συνδυάζει την κωμωδία με την δράση, με τον Samuel L. Jackson να επιστρέφει στο ρόλο που υποδύθηκε για πρώτη φορά το 2000 και να είναι έτοιμος να παραδώσει την σκυτάλη στον πολύ νεότερο, κινηματογραφικό γιό του Jesse T. Usher.

"Ο JJ, ή John Shaft Jr. (Jesse T. Usher), μπορεί να είναι ενας ειδικός της κυβερνοασφάλειας με πτυχίο απο το MIT, αλλά για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω απο τον θάνατο του καλύτερου του φίλου, χρειάζεται μια μόρφωση που μόνο ο πατέρας του μπορεί να προσφέρει. Απών κατά την διάρκεια των παιδικών χρόνων του JJ, ο θρυλικός και πάντα ετοιμοπόλεμος John Shaft (Samuel L. Jackson) συμφωνεί να τον βοηθήσει στην πλοήγηση του στον γεμάτο ηρωίνη υπόκοσμο του Harlem. Και καθώς το σήμα του αναλύτη του FBI που διαθέτει ο JJ μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με το παλτό, σήμα κατατεθέν του πατέρα του, κανείς δεν αρνείται την οικογένεια. Εκτός των άλλων, ο Shaft έχει την δική του ατζέντα και ενα λογαριασμό που είναι τόσο επαγγελματικός όσο και προσωπικός."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tim Story ("Fantastic Four", "Ride Along"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Kenya Baris ("Black-ish") και Alex Barnow ("The Goldbergs").

Πρωταγωνιστούν οι Samuel L. Jackson, Jesse T. Usher, Richard Roundtree, Regina Hall, Alexandra Shipp, Cliff “Method Man” Smith, Matt Lauria, Titus Welliver.

Το "Shaft" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Shaft"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.