Πρώτο Trailer Απο Το "Serenity"

0

Η Aviron κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Serenity", το δραματικό θρίλερ του Steven Knight. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα μάλλον κλασικό ερωτικό θρίλερ μυστηρίου, που αν και διαθέτει αξιόλογους συντελεστές δεν φαίνεται να διαθέτει κάτι το ιδιαίτερο.

"Ο Baker Dill (Matthew McConaughey), είναι ένας καπετάνιος αλιευτικού σκάφους, ο οποίος προσφέρει ξεναγήσεις στο γαλήνιο τροπικό θύλακα με το όνομα Plymouth Island. Όμως, η ήσυχη ζωή του θα αναστατωθεί όταν η πρώην σύζυγός του Karen (Anne Hathaway), τον εντοπίζει και τον παρακαλεί για βοήθεια. Η Karen παρακαλεί τον Baker να σώσει την ίδια και τον νεαρό γιό τους, απο τον νέο βίαιο σύζυγό της (Jason Clarke), πνίγοντας τον κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού για ψάρεμα. Η εμφάνιση της Karen παρασύρει τον Baker πίσω στην ζωή που ήθελε να ξεχάσει, καθώς πασχίζει ανάμεσα στο σωστό και το λάθος και μια νέα πραγματικότητα που μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης Steven Knight ("Locke", "Peaky Blinders", "Taboo"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Matthew McConaughey, Diane Lane, Anne Hathaway, Jason Clarke, Djimon Hounsou, Jeremy Strong, Kenneth Fok, Robert Hobbs, Rafael Sayegh.

Το "Serenity" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 19 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.