Πρώτο Trailer Απο Το Sequel Του "Halloween"

0

Η Universal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Halloween", το sequel-reboot της ομώνυμης ταινίας του 1978, που σκηνοθέτησε ο John Carpenter. Το πρώτο trailer φανερώνει έναν ήπιων τόνων reboot, που δεν φαίνεται να ακολουθεί την συνταγή του φθηνού τρόμου που συναντούμε στις σύγχρονες ταινίες του είδους.

"Η Jamie Lee Curtis επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο της Laurie Strode, η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει για μια τελευταία φορά τον Michael Myers, την μασκοφορεμένη φιγούρα που την στοιχειώνει απο τότε που ξέφυγε απο την σειρά φόνων που διέπραξε εκείνος, το βράδυ του Halloween, τέσσερις δεκαετίες πρίν."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Gordon Green, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, μαζί με τον Danny McBride, βασισμένοι φυσικά στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο John Carpenter.

Πρωταγωνιστούν οι Jamie Lee Curtis (η οποία επιστρέφει στο ρόλο της Laurie Strode) και οι Judy Greer, Andi Matichak, Virginia Gardner, Nick Castle, Will Patton, Toby Huss, Miles Robbins, Jefferson Hall και Haluk Bilginer.

Το νέο "Halloween" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 19 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το Sequel Του "Halloween"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.