Πρώτο Trailer Απο Το "Self/Less" Του Tarsem Singh

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Self/Less", το sci-fi του Tarsem Singh.

"Ενας ετοιμοθάνατος, πάμπλουτος ηλικιωμένος άνδρας, υποβάλλεται σε μια πρωτοποριακή ιατρική διαδικασία με σκοπό να μεταφέρει την συνείδηση του στο σώμα ενός νεαρού και υγιούς άνδρα. Οταν όμως ανακαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν του νέου του σώματος, γίνεται στόχος μια μυστικής οργάνωσης που δεν θα διστάσει να τον σκοτώσει για την προστασία των συμφερόντων της."

Sci-Fi θρίλερ σε σκηνοθεσία του Tarsem Singh ("The Cell", "The Fall", "Immortals") και σενάριο των David Pastor και Alex Pastor ("Carriers", "The Last Days").

Πρωταγωνιστούν οι Ryan Reynolds, Ben Kingsley, Michelle Dockery, Matthew Goode, Natalie Martinez, Victor Garber, Derek Luke, Emily Tremaine, Sandra Ellis Lafferty, Sadarias Harrell.

Υστερα απο το αδιάφορο "Mirror Mirror", ο ταλαντούχος visualist Tarsem Singh επιστρέφει με μια ταινία πολύ διαφορετική απο τις προηγούμενες. Με ενδιαφέρουσα πλοκή και σε συνδυασμό με την γνωστή εντυπωσιακή φωτογραφία και κινηματογράφηση του Singh, το "Selfless" μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ιδιαίτερα καλό, αν και η παρουσία του Ryan Reynolds ("Green Lantern", "R.I.P.D.") στον πρωταγωνιστικό ρόλο, σίγουρα προβληματίζει.

Το "Selfless" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στίς 31 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

selfless-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.