Πρώτο Trailer Από Το "Secrets We Keep"

0

Η Bleecker Street κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Secrets We Keep", το δραματικό φιλμ του Yuval Adler. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα σκοτεινό δράμα, με πλοκή που θυμίζει έντονα την τηλεοπτική σειρά "Hunters" του Amazon, με μια γυναίκα που βασανίστηκε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί να αναζητά την εκδίκηση.

"Η Maja (Noomi Rapace), είναι μια γυναίκα που προσπαθεί να ξαναχτίσει την ζωή της με τον σύζυγο της στα προάστια της Αμερικής, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όταν η Maja αντιλαμβάνεται πως ένας από τους γείτονες της (Joel Kinnaman), ήταν βασανιστής στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί, θα τον απαγάγει αναζητώντας εκδίκηση."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Yuval Adler ("Bethlehem", "The Operative"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Ryan Covington.

Πρωταγωνιστούν οι Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Chris Messina, Amy Seimetz, Lucy Faust, Kadrolsha Ona Carole, Victoria Hill, David Maldonado, Jeff Pope, Ritchie Montgomery, Ed Amatrudo.

Το "Secrets We Keep" θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες στις 16 Σεπτεμβρίου και video on demand στις 16 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Secrets We Keep"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.