Πρώτο Trailer Απο Το "Seberg"

0

Η Amazon Studios κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Seberg", το βιογραφικό δράμα του Benedict Andrews που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Το πρώτο trailer φανερώνει μια καλοφτιαγμένη και όμορφη στυλιστικά παραγωγή, σε ένα φίλμ που όμως δεν φαίνεται να διαθέτει νεύρο και τόλμη, καθώς φαίνεται να προσεγγίζει την ενδιαφέρουσα ιστορία επιφανειακά.

"Το Seberg είναι βασισμένο στα αληθινά γεγονότα γύρω απο την αγαπημένη στάρ του Γαλλικού New Wave Jean Seberg (Kristen Stewart), η οποία στα τέλη της δεκαετίας του 60' στοχοποιήθηκε απο το FBI, εξαιτίας της υποστηρίξης της στο κίνημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ρομαντικής της σχέσης με τον ακτιβιστή Hakim Jamal (Anthony Mackie)."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Benedict Andrews ("Una"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Joe Shrapnel ("Race") και Anna Waterhouse ("The Aftermath").
Πρωταγωνιστούν οι Kristen Stewart, Anthony Mackie, Vince Vaughn, Jack O'Connell, Margaret Qualley, Zazie Beetz, Jade Pettyjohn, Stephen Root, Colm Meaney, Ser'Darius Blain.

Το "Seberg" που προβλήθηκε στα Φεστιβάλ της Βενετίας και του Τορόντο χωρίς να ενθουσιάσει, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2020.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Seberg"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.