Πρώτο Trailer Απο Το "Sea Fever"

0

Η DUST κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Sea Fever", το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας της Neasa Hardiman. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα ανεξάρτητο φιλμ creature-feature, το οποίος φαίνεται (στο trailer τουλάχιστον) να αποφεύγει τα κλισέ των χολιγουντιανών παραγωγών.

Πρώτο Trailer Απο Το "Sea Fever"

"H Siobhán είναι μια φοιτήτρια της Θαλάσσιας Βιολογίας, που προτιμά να περνά τις μέρες της μόνη, σε ένα εργαστήριο. Αν και λατρεύει το αντικείμενο της, θα πρέπει να αντέξει για μια εβδομάδα πάνω σε μια αλιευτική τράτα, με το όχι και τόσο κοινωνικό πλήρωμά της. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, στα ανοιχτά του Ατλαντικού, μια ακατανόητη μορφή ζωής παγιδεύεται στο σκάφος. Όταν τα μέλη του πληρώματος υποκύπτουν σε μια περίεργη μόλυνση, η Siobhán θα πρέπει να ξεπεράσει την απομόνωση της και το στρες, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πληρώματος, πριν χαθούν όλοι."

Πρώτο Trailer Απο Το "Sea Fever"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Neasa Hardiman ("Jessica Jones", "Z: The Beginning of Everything"), η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Hermione Corfield, Connie Nielsen, Dougray Scott, Olwen Fouéré, Jack Hickey, Ardalan Esmaili, Elie Bouakaze.

Το "Sea Fever" θα διατεθεί σε αίθουσες και video on demand στις 10 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Sea Fever"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.