Πρώτο Trailer Από Το Sci-fi Θρίλερ "Tides"

0

Η Constantin Film κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Tides", το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Γερμανού σκηνοθέτη Tim Fehlbaum. Το trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο sci-fi θρίλερ, που αν και χαμηλού προϋπολογισμού φαντάζει αρκετά ενδιαφέρον.

"Όταν η Γη έγινε μη βιώσιμη για τους ανθρώπους, η διοικούσα ελίτ αποίκησε τον πλανήτη Kepler 209. Όμως η ατμόσφαιρα του προκαλεί στείρωση στους νέους κατοίκους του. Δυο γενιές αργότερα, ένα πρόγραμμα εξετάζει το εάν η Γη είναι και πάλι κατοικήσιμη. Η Αποστολή Ulysses II πρόκειται να το επιβεβαιώσει. Όμως, η διαστημική κάψουλα βγαίνει εκτός ελέγχου όταν εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της Γης. Η αστροναύτης Blake (Nora Arnezeder) είναι η μόνη που επιβιώνει της προσεδάφισης, όμως σύντομα συνειδητοποιεί πως δεν είναι μόνη της. Ένας αγώνας για επιβίωση ξεκινά και η Blake θα πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα καθορίσουν την μοίρα ολόκληρης της ανθρωπότητας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tim Fehlbaum ("Apocalypse"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, μαζί με τους Mariko Minoguchi ("Relativity") και Jo Rogers, ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Roland Emmerich ("Independence Day", "Godzilla").

Πρωταγωνιστούν οι Nora Arnezeder, Sarah-Sofie Boussnina, Iain Glen, Sope Dirisu, Joel Basman, Sebastian Roché, Bella Bading, Hong Indira Rieck, Luna Mwezi, Nicola Perot.

Το "Tides" ή "Haven: Above Sky" θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, ενώ η κυκλοφορία σε αίθουσες και video on demand αναμένεται να γίνει μέσα στο 2021.

Δείτε το trailer:

 

Trailer Από Το Sci-fi Θρίλερ "Tides"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.