Πρώτο Trailer Από Το Sci-Fi Θρίλερ "Infinite"

0

Η Paramount κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Infinite", το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Antoine Fuqua. Το trailer φανερώνει μια βαρετή και γεμάτη κλισέ dvd περιπέτεια, κάτι που δικαιολογεί την απόφαση της Paramount να μην κυκλοφορήσει το φιλμ στα σινεμά.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Evan McCauley (Mark Wahlberg), έναν άνδρα που έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, καθώς βασανίζεται από αναμνήσεις με μέρη που δεν έχει επισκεφτεί ποτέ. Όμως, καθώς βρίσκεται στα πρόθυρα της ψυχολογικής κατάρρευσης, ο McCauley δέχεται την επίσκεψη των Infinites, μια μυστική κοινωνία που τον ενημερώνει πως οι αναμνήσεις του είναι αληθινές και προέρχονται από τις προηγούμενες ζωές του. Οι Infinites παίρνουν τον McCauley μαζί τους και τον βοηθούν να ξεκλειδώσει τις απαντήσεις για τις αναμνήσεις του. Μαζί, θα εργαστούν για να αποτρέψουν έναν από τους δικούς τους, που έχει σαν αποστολή να καταστρέψει την ανθρωπότητα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Antoine Fuqua ("Training Day", "The Equalizer"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Ian Shorr ("Splinter") και Todd Stein ("2:22"), βασισμένοι στην νουβέλα φαντασίας "The Reincarnation Papers" του D. Eric Maikranz.

Πρωταγωνιστούν οι Mark Wahlberg, Chiwetel Ejiofor, Dylan O'Brien, Jason Mantzoukas, Rupert Friend, Toby Jones, Wallis Day, Tom Hughes, Sophie Cookson, Kae Alexander, Liz Carr, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Joana Ribeiro.

Το "Infinite" θα διατεθεί μέσα από το Paramount+ στις 10 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.