Πρώτο Trailer Από Το Sci-Fi "Finch"

0

Το Apple Tv+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Finch", το φιλμ επιστημονικής φαντασίας του Miguel Sapochnik. Το trailer φανερώνει μια περιπέτεια για όλη την οικογένεια, σε ένα φιλμ που κινείται στα όρια της τηλεταινίας.

"Ένας άνδρας, ένα ρομπότ και ένας σκύλος, σχηματίζουν μια απρόσμενη οικογένεια, σε μια δυνατή και συγκινητική περιπέτεια που ακολουθεί το όραμα ενός ανθρώπου, που θέλει να εξασφαλίσει την φροντίδα του τετράποδου φίλου του, όταν αυτός πεθάνει. Η ιστορία ακολουθεί τον Finch (Tom Hanks), έναν επιστήμονα της ρομποτικής και έναν από τους λίγους επιζώντες ενός κατακλυσμικού ηλιακού γεγονότος, που κατέστρεψε τον κόσμο. Όμως ο Finch, που ζει σε ένα υπόγειο καταφύγιο εδώ και μια δεκαετία, έχει χτίσει τον δικό του κόσμο που τον μοιράζεται με τον σκύλο του, Goodyear. Ο Finch κατασκευάζει ένα ρομπότ, για να προσέχει τον Goodyear όταν αυτός δεν μπορεί. Καθώς το τρίδυμο ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι στην ακατοίκητη Αμερικανική Δύση, ο Finch πασχίζει να δείξει στην δημιουργία του που αποκαλεί Jeff, την χαρά και το θαύμα του να είσαι ζωντανός. Το οδοιπορικό τους είναι στρωμένο με προκλήσεις και χιούμορ, καθώς όσο δύσκολο είναι για τον Finch να κάνει τον Jeff και τον Goodyear να ταιριάξουν, άλλο τόσο είναι και το να διαχειριστεί τους κινδύνους του νέου κόσμου."

Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό Sci-Fi "Finch"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Miguel Sapochnik ("Repo Men", "Game of Thrones"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Craig Luck και Ivor Powell. Πρωταγωνιστούν οι Tom Hanks, Caleb Landry Jones (φωνή), Lora Martinez-Cunningham, Marie Wagenman, Christopher Farrar, Oscar Avila, Kennedi Butler.

Το "Finch" που αρχικά είχε τον τίτλο "Bios", θα διατεθεί μέσα από το Apple Tv+ στις 5 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer;

 

Πρώτο Trailer Από Το Δραματικό Sci-Fi "Finch"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.