Πρώτο Trailer Απο Το "Salt and Fire"

0

Η Potemkine Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Salt and Fire", το δραματικό θρίλερ του Werner Herzog.

"Η Laura (Veronica Ferres) και ο Fabio (Gael García Bernal) είναι μέλη μιας ομάδας ερευνητών των Ηνωμένων Εθνών, που ταξιδεύουν στη Λατινική Αμερική για μελετήσουν ένα ηφαίστειο. Ομως, αμέσως μετά την προσγείωση τους, τα μέλη του συνεργείου πέφτουν θύματα απαγωγής απο τα στιράκια του αδιαφανούς επιχειρηματία Matt Riley (Michael Shannon), που έχει την δική ατζέντα γύρω απο την προστασία του περιβάλλοντος. Βαιά μέσα στις εγκαταστάσεις του Riley, η Laura απομακρύνεται απο την ομάδα της και εισέρχεται βαθύτερα στον κόσμο του Riley, που φαίνεται να προστατέυει καλά το τελικό του σχέδιο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο βετεράνος Γερμανός σκηνοθέτης Werner Herzog («Lebenszeichen», «Rescue Dawn»), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος σε μια σύντομη ιστορία του Tom Bissell.

Πρωταγωνιστούν οι Michael Shannon, Gael García Bernal, Veronica Ferres, Anita Briem, Volker Michalowski, Lawrence Krauss.

Αν και τα τελευταία χρόνια ο Werner Herzog έχει δημιουργήσει μερικά πολύ αξιόλογα ντοκιμαντέρ, τα τελευταία του κινηματογραφικά φίλμ δεν υπήρξαν το ίδιο επιτυχημένα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το "Queen of the Desert" με την Nicole Kidman, μια ταινία που αν και ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες, οι κακές κριτικές που συγκέντρωσε στα φεστιβάλ είχαν σαν αποτέλεσμα να βρεθεί στα αζήτητα.

Αν και το "Salt and Fire" δεν φαντάζει σαν κάποιο απο τα καλύτερα του φίλμ, οι πολύ αξιόλογοι πρωταγωνιστές και η ενδιαφέρουσα υπόθεση που εστιάζει στην επικείμενη έκρηξη ενός μεγάλου ηφαιστείου, μας έχουν κινήσει την περιέργεια γύρω απο το νέο φίλμ του καταξιωμένου σκηνοθέτη.

Το "Salt and Fire" θα κάνει πρεμιέρα στη Γερμανία, στις 17 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.