Πρώτο Trailer Απο Το "Room"

0

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Room", την δραματική ταινία του Lenny Abrahamson.

"Αφηγούμενο μέσα απο τα μάτια του 5χρονου Jack, το Room είναι μια συναρπαστική και συγκινητική ιστορία που εξυμνεί την αντοχή και την δύναμη της ανθρώπινης ψυχής. Για τον Jack, το Δωμάτιο είναι ολόκληρος ο κόσμος, είναι το μέρος που γεννήθηκε, είναι ο χώρος όπου αυτός και η μητέρα του Ma, τρώνε, κοιμούνται, παίζουν και μαθαίνουν. Αν και για τον Jack αυτό είναι το σπίτι του, για την Ma είναι μια φυλακή.
Μέσα απο την αγάπη της για τον Jack, η Ma έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια παιδική ηλικία για αυτόν, μέσα σε ένα χώρο 3 επί 3 μέτρα. Ομως καθώς η περιέργεια του Jack μεγαλώνει, μαζί του μεγαλώνει και η απόγνωση της Ma, η οποία γνωρίζει ότι το Δωμάτιο δεν θα μπορέσει να τους κρατήσει για πάντα..."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Lenny Abrahamson ("Frank"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Emma Donoghue, βασισμένη στην best-selling νουβέλα που έγραψε η ίδια.

Πρωταγωνιστούν οι Brie Larson, Megan Park, William H. Macy, Joan Allen, Amanda Brugel, Sean Bridgers, Jacob Tremblay, Kate Drummond, Randal Edwards.

Με μια πολύ πρωτότυπη ιστορία και την ταλαντούχα Brie Larson στο πρωταγωνιστικό ρόλο, η νέα ταινία του Lenny Abrahamson αναμένεται σαν ένα πολύ δυνατό δράμα, που μπορεί να αποσπάσει και υποψηφιότητες για βραβεία.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο, ενώ η κυκλοφορία της στις αίθουσες θα γίνει μέσα στο χειμώνα.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.