Πρώτο Trailer Απο Το "Richard Jewell"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Richard Jewell", το δραματικό φίλμ του Clint Eastwood, που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο δράμα, με ενδιαφέρουσα ιστορία και αξιόλογες ερμηνείες.

"Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το 'Richard Jewell' είναι μια ιστορία που εστιάζει στο τι συμβαίνει οταν αυτό που δημοσιοποιείται σαν γεγονός αποκρύπτει την αλήθεια.

Ο κόσμος μαθαίνει τον Richard Jewell σαν το σεκιουριτά που ανακαλύπτει εναν εκρηκτικό μηχανισμό στις βομβιστικές επιθέσεις του 1996 στην Atlanta. Η αναφορά του τον μετατρέπει σε εναν ήρωα που οι πράξεις του έσωσαν αμέτρητες ζωές. Όμως, μέσα σε μερικές μέρες, ο άνθρωπος που ήθελε να ενταχθεί στα σώματα ασφαλείας, γίνεται ο νούμερο ένα ύποπτος του FBI, στοχοποιημένος τόσο απο τα μέσα όσο και απο το κοινό. Ο Richard απευθύνεται στον ανεξάρτητο δικηγόρο Watson Bryant, ισχυριζόμενος πως είναι είναι αθώος. Σύντομα ο Bryant ανακαλύπτει πως η υπόθεση είναι πάνω απο τις δυνάμεις του, καθώς μάχεται τις συνδιασμένες δυνάμεις του FBI, του GBI και του APD, για να καθαρίσει το όνομα του πελάτη του, αλλά και να αποτρέψει τον Richard να εμπιστευτεί τους ανθρώπους που προσπαθούν να τον καταστρέψουν."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Clint Eastwood ("Mystic River", "Unforgiven"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Billy Ray ("Captain Phillips"), βασισμένος στο άρθρο της δημοσιογράφου Marie Brenner. Πρωταγωνιστούν οι Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Kathy Bates, Olivia Wilde, Jon Hamm, Ian Gomez, Nina Arianda, Paul Walter Hauser.

Το "Richard Jewell" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.