Πρώτο Trailer Απο Το "Respect"

0

Η MGM κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Respect", το βιογραφικό δράμα της Liesl Tommy που εστιάζει στην Aretha Franklin, την θρυλική Βασίλισσα της Soul. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο δράμα, με υψηλό επίπεδο παραγωγής και την ταλαντούχα Jennifer Hudson να φαντάζει ως μια ιδανική επιλογή στο ρόλο της Aretha.

Πρώτο Trailer Απο Το "Respect"

"Το φίλμ ακολουθεί την άνοδο στην καριέρα της Aretha Franklin, από την παιδική της ηλικία όπου τραγουδούσε στην χορωδία της εκκλησίας του πατέρα της, μέχρι την εκτόξευση της στην διεθνή δόξα. Μια συναρπαστική και αληθινή ιστορία γύρω από το ταξίδι ενός μουσικού συμβόλου που αναζητούσε την φωνή του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Liesl Tommy που κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, ενώ το σενάριο υπογράφει η Tracey Scott Wilson ("The Americans").

Πρώτο Trailer Απο Το "Respect"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Aretha Franklin βρίσκεται η Jennifer Hudson ("Dreamgirls"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Tituss Burgess, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Skye Dakota Turner, Tate Donovan και Mary J. Blige.

Το "Respect" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Δεκέμβριο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Respect"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.