Πρώτο Trailer Απο Το "Resistance"

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Resistance", το βιογραφικό δράμα του Jonathan Jakubowicz, που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα ιστορικό δράμα που αν και είναι βασισμένο σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, δεν φαίνεται να διαθέτει κάτι το εξαιρετικό.

"Η αληθινή ιστορία ηρωισμού, όπου μια ομάδα προσκόπων δημιούργησε ενα δίκτυο που στο τέλος κατάφερε να σώσει τις ζωές 10.000 ορφανών παιδιών, που οι γονείς τους είχαν σκοτωθεί απο τους Ναζί κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Στην καρδιά της ιστορίας βρίσκεται ενας ανερχόμενος Εβραίος ηθοποιός, που η απεγνωσμένη προσπάθεια του να βοηθήσει τα παιδιά, τον οδήγησε στον κόσμο της παντομίμας και λίγο αργότερα στη φήμη και την δόξα, ως ο θρυλικός Γάλλος μίμος, Marcel Marceau."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jonathan Jakubowicz ("Hands of Stone", "Secuestro express"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Jesse Eisenberg, Ed Harris, Edgar Ramirez, Clemence Poesy, Matthias Schweighöfer, Bella Ramsey, Géza Röhrig, Karl Markovics, Alicia von Rittberg.

Το "Resistance" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 27 Μαρτίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.