Πρώτο Trailer Απο Το Remake Του "Ghostbusters"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Ghostbusters", το θηλυκό remake της κλασικής κωμωδίας του 1984.

"Τριάντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου φίλμ, το Ghostbusters επιστρέφει ανανεωμένο για μια νέα γενιά. Ο σκηνοθέτης Paul Feig συνδυάζει όλα τα μεταφυσικά αγωνιστικά στοιχεία απο το αγαπημένο original franchise, με νέους χαρακτήρες που υποδυόνται μερικές απο τις πιο χαρισματικές γυναίκες κωμικούς."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Paul Feig ("Spy", "The Heat"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Katie Dippold ("Parks and Recreation", "The Heat"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Dan Aykroyd & Harold Ramis.

Πρωταγωνιστούν οι Melissa McCarthy ("Mike & Molly"), Kristen Wiig ("Bridesmaids"), Lesli Jones ("Saturday Night Live"), Kate McKinnon ("Saturday Night Live"), Chris Hemsworth ("Thor"), Elizabeth Perkins ("Big"), Andy Garcia ("Ocean's Twelve"), Michael Kenneth Williams ("Boardwalk Empire") και τα μέλη των original ταινιών Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Annie Potts και Ernie Hudson.

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός της Sony ήθελε το original cast των Bill Murray, Dan Aykroyd και Harold Ramis να επιστρέφει για μια τελευταία περιπέτεια και την παράδοση της σκυτάλης σε νεότερα μέλη, η προσπάθεια ναυάγησε αφενός λόγω της κατηγορηματικής άρνησης του Bill Murray και αφετέρου λόγο του ξαφνικού θανάτου του Harold Ramis.

Υστερα απο αυτές τις εξελίξεις, η Sony που δεν επιθυμούσε να αφήσει το franchise, αποφάσισε την γυναικεία εκδοχή των "Ghostbusters", σε μια προσπάθεια να «εκμεταλλευτεί» την έλλειψη γυναικείων χαρακτήρων δράσης στο Hollywood.

Αν κρίνουμε πάντως απο το cast, που περιλαμβάνει τρείς ηθοποιούς απο το διάσημο φυτώριο της κωμωδίας, "Saturday Night Live", η νέα εκδοχή αναμένεται απολύτως κωμική και σίγουρα ένα μεγάλο στοίχημα για την Sony, καθώς το νέο φίλμ έχει προκαλέσει τα αρνητικά σχόλια των θαυμαστών της original ταινίας.

Το νέο "Ghostbusters" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούλιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.