Πρώτο Trailer Απο Το Reboot Του "Child’s Play"

0

Η Orion Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Child’s Play", το reboot του franchise τρόμου που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 80' και ολοκληρώθηκε το 2017, μετρώντας συνολικά επτά φίλμ, έχοντας σαν κεντρικό concept τον Chucky, μια σατανική και ιδιαίτερα αθυρόστομη κούκλα.

"Η ιστορία ακολουθεί την Karen, μια νεαρή μητέρα που κάνει δώρο στο γιό της Andy, μια κούκλα-παιχνίδι, χωρίς όμως να γνωρίζει την σατανική της φύση."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Lars Klevberg (Polaroid"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Tyler Burton Smith, βασισμένους στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Don Mancini.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Aubrey Plaza ("Parks and Recreation", "Legion"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Brian Tyree Henry, Gabriel Bateman, David Lewis, Ty Consiglio, Beatrice Kitsos, Hannah Drew, Kristin York, Veenu Sandhu, Nicole Anthony.

Αν και το slasher-franchise δεν κατάφερε ποτέ να βγεί έξω απο τα όρια του b-movie, η Orion φιλοδοξεί με το reboot να ξεκινήσει μια νέα σειρά ταινιών που φαίνεται πως θα διαθέτουν ενα πιο υψηλό προφίλ, καθώς στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Seth Grahame-Smith και David Katzenberg, το δίδυμο πίσω απο την ταινία "IT".

Το reboot του "Child’s Play" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το Reboot Του "Child’s Play"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.