Πρώτο Trailer Από Το "Ray Donovan - The Movie"

0

Το Showtime κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Ray Donovan - The Movie", το φιλμ από το σύμπαν της τηλεοπτικής σειράς "Ray Donovan", που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2020, ύστερα από επτά σεζόν και συνολικά 82 επεισόδια. Αν και η τηλεοπτική σειρά του Showtime ξεκίνησε εντυπωσιακά, η αλήθεια είναι πως κάπου προς το τέλος της πέμπτης σεζόν κούρασε και έχασε το ενδιαφέρον της.

Το trailer φανερώνει ένα φιλμ που φαντάζει σαν ένα πολύ δυνατό επεισόδιο της σειράς, καθώς εξελίσσεται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, καλύπτοντας έτσι τα όποια κενά της ιστορίας, προσφέροντας έναν ολοκληρωμένο επίλογο στην αξιόλογη δραματική σειρά.

"Το φιλμ συνεχίζει την ιστορία από εκεί που την άφησε η έβδομη σεζόν, με τον Mickey στον αέρα και τον Ray αποφασισμένο να τον βρει πριν δημιουργήσει μεγαλύτερη ζημιά. Επίσης, το φιλμ θα συνδέσει την τωρινή αντιπαράθεση Donovan/Sullivan, με την ιστορία προέλευσης των Ray και Mickey πριν από 30 χρόνια."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο δημιουργός της σειράς David Hollander ("The Guardian"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Liev Schreiber. Πρωταγωνιστούν οι Liev Schreiber, Jon Voight, Kerris Dorsey, Kerry Condon, Eddie Marsan, Alan Alda, Dash Mihok, David Patrick Kelly, Katherine Moennig, AJ Michalka, Sheryl Lee Ralph, Pooch Hall, Chris Petrovski, Danny Deferrari.

Το "Ray Donovan - The Movie" θα διατεθεί μέσα από το Showtime στις 14 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Ray Donovan - The Movie"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε