Πρώτο Trailer Απο Το "Rattlesnake" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Rattlesnake", το θρίλερ του Zak Hilditch. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα αγωνιώδες θρίλερ και μια πλοκή όπου ενας συνηθισμένος άνθρωπος, βρίσκεται ξαφνικά μέσα μια εξαιρετικά ασυνήθιστη κατάσταση.

"Η Katrina (Carmen Ejogo) είναι μια μοναχική μητέρα που προσπαθεί να κάνει ενα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, μαζί με την κόρη της Clara (Apollina Pratt). Κατά την διάρκεια του ταξιδιού πρός τον νέο προορισμό τους, το αυτοκίνητο τους παθαίνει λάστιχο στην μέση του πουθενά. Καθώς η Katrina αλλάζει το λάστιχο, η Clara χαζεύει στην έρημο και δαγκώνεται απο ενα δηληριώδη κροταλία. Απεγνωσμένη να σώσει την ζωή της κόρης της, η Katrina δέχεται την βοήθεια μιας μυστηριώδους γυναίκας, που με θαυματουργό τρόπο θεραπεύει την Clara. Το αντίτιμο όμως που θα πρέπει να πληρώσει η Katrina είναι πολύ βαρύ, καθώς η άγνωστη γυναίκα της ζητά να δολοφονήσει εναν ξένο. Χωρίς χρόνο για χάσιμο, η Katrina θα πρέπει να παλέψει με την ηθική πίσω απο το ποιός αξίζει να πεθάνει και ποιός πρέπει να πεθάνει, πρίν κινδυνέψει ξανά η ζωή της κόρης."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Zak Hilditch ("1922", "These Final Hours"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Carmen Ejogo ("True Detective"), Theo Rossi ("Sons of Anarchy"), Emma Greenwell ("Shameless"), Apollina Pratt.

Το "Rattlesnake" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 25 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Rattlesnake" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.