Πρώτο Trailer Απο Το "Radioactive"

0

Το Studiocanal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Radioactive", το βιογραφικό δράμα της Marjane Satrapi που εστιάζει στη ζωή της Marie Curie. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο δράμα, με πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση, που όμως δεν κατάφερε να ενθουσιάσει στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF].

"Απο το 1870 μέχρι και σήμερα, το 'Radioactive' είναι ενα ταξίδι μέσα απο την κληρονομιά της Marie Curie (Rosamund Pike), τις παθιασμένες σχέσεις της, τις επιστημονικές ανακαλύψεις και τις συνέπειες που ακολούθησαν για την ίδια και για τον κόσμο. Υστερα απο την γνωριμία της με τον συνάδελφο επιστήμονα Pierre Curie (Sam Riley), το ζευγάρι παντρεύεται και κάποια στιγμή αλλάζει το πρόσωπο της επιστήμης για πάντα με την ανακάλυψη της ραδιενέργειας. Η ιδιοφυία πίσω απο τις πρωτόγνορες ανακαλύψεις τους και το επικείμενο Βραβείο Νόμπελ, εκτοξεύει το ζευγάρι στο διεθνές προσκήνιο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Marjane Satrapi ("Persepolis"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jack Thorne ("The Aeronauts", "His Dark Materials"), βασισμένος στην εικονογραφημένη νουβέλα της Lauren Redniss.

Πρωταγωνιστούν οι Rosamund Pike, Sam Riley, Anya Taylor-Joy, Aneurin Barnard, Simon Russell Beale, Jonathan Aris, Corey Johnson, Harriet Turnbull, Tim Woodward, Indica Watson.

Το "Radioactive" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2020.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.