Πρώτο Trailer Απο Το "Velvet Buzzsaw"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Velvet Buzzsaw", το πολυαναμενόμενο νέο φίλμ του Dan Gilroy. Το πρώτο εντυπωσιακό trailer, φανερώνει ενα σκοτεινό φίλμ που συνδυάζει την σάτιρα με τον τρόμο και που σίγουρα δικαιολογεί τις υψηλές προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω του.

"Οι υψηλά αμοιβόμενοι καλλιτέχνες και οι μεγάλοι συλλέκτες, πληρώνουν ενα μεγάλο τίμημα, όταν η τέχνη συγκρούεται με το εμπόριο."

Πρώτο Trailer Απο Το "Velvet Buzzsaw"

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dan Gilroy ("Nightcrawler", "Roman J. Israel, Esq."), ο οποίος φυσικά υπογράφει και το σενάριο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Jake Gyllenhaal ("Nightcrawler", "Southpaw"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rene Russo ("The Thomas Crown Affair"), John Malkovich ("Dangerous Liaisons"), Billy Magnussen ("Maniac"), Toni Collette ("Hereditary"), Natalia Dyer, Daveed Diggs, Zawe Ashton, Peter Gadiot και Tom Sturridge.

Με αξιόλογους συντελεστές και με μια καυστική και παρανοϊκή ματιά στο χώρο της μοντέρνας τέχνης, το νέο φίλμ του Dan Gilroy φαντάζει αρκετά ενδιαφέρον, καθώς η "τρέλα" που χαρακτηρίζει τον συγκεριμένο χώρο, προσφέρεται για περαιτέρω εξερεύνηση.

Το "Velvet Buzzsaw" θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance σε μερικές ημέρες, ενώ λίγο αργότερα (1η Φεβρουαρίου) θα διατεθεί μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.