Πρώτο Trailer Απο Το "Queen Of The Desert"

0

Η Benaroya Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Queen Of The Desert", την νέα ταινία του Werner Herzog.

"Το φίλμ αφηγείται την ιστορία της Gertrude Bell (1868-1926), η οποία σαν ιστορικός, συγγραφέας και μέλος της Βρετανικής μυστικής υπηρεσίας, έπαιξε ένα καθοριστικό ρόλο την εγκαθίδρυση μιας νέας πολιτικής τάξης στην Μέση Ανατολή, το 1920. Μια νεαρή και μορφωμένη γυναίκα, η Gertrude ταξιδεύει αρχικά στη Τεχεράνη. Υστερα απο μια τραγική ερωτική σχέση με τον διπλωμάτη και χρόνιο τζογαδόρο Henry Cadogan, η Gertrude αποφασίζει να εγκαταλείψει την προσωπική της ζωή και να ανακαλύψει την περιοχή σαν εξερευνήτρια. Πρίν απο τον κατακερματισμό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μαθαίνει ξένες γλώσσες, μεταφράζει λογοτεχνία, συναντιέται με επιφανείς Μουσουλμάνους στο Καϊρο, την Μπάσρα και την Βαγδάτη και κερδίζει την εμπιστοσύνη τους μέσα απο το θάρρος και το σεβασμό.

Προορισμένη να γίνει ο μεσολαβητής ανάμεσα στην Ανατολή και την Βρετανική Αυτοκρατορία, συνεισφέρει στην διαμόρφωση των νέων συνόρων της περιοχής μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και μετά ο έρωτας εισέρχεται και πάλι στη ζωή της.."

Βιογραφικό δράμα σε σκηνοθεσία του βετεράνου Γερμανού σκηνοθέτη Werner Herzog ("Lebenszeichen", "Rescue Dawn"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο.

Πρωταγωνιστούν οι Nicole Kidman, James Franco, Damian Lewis, Robert Pattinson, Jenny Agutter, Holly Earl, Mark Lewis Jones, Sarah Crowden, David Calder.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου τον περασμένο Φεβρουάριο και πάρα την φιλόδοξη παραγωγή της, απέσπασε μέτριες εως κακές κριτικές.

Η κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στη Γερμανία, στις 3 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer [πιθανό να μπλοκαριστεί]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.