Πρώτο Trailer Απο Το "Queen of Earth"

0

H IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Queen of Earth", το δραματικό θρίλερ του Alex Ross Perry.

"Η Catherine έχει εισέλθει σε μια ιδιαίτερα σκοτεινή περίοδο της ζωής της: ο πατέρας της, ένας διάσημος καλλιτέχνης, πέθανε πρόσφατα ενώ σχεδόν την ίδια στιγμή τηε εγκατέλειψε και ο φίλος της James. Στην προσπάθεια να αναρρώσει, η Catherine πηγαίνει στο εξοχικό σπίτι της Virginia, της καλύτερης της φίλης που ζεί δίπλα σε μια λίμνη.
Ομως, ούτε και εκεί η Catherine θα καταφέρει να ηρεμήσει, καθώς το μέρος είναι γεμάτο αναμνήσεις απο τις διακοπές της με τον James, ένα χρόνο πρίν. Καθώς η Catherine αναζητά υποστήριξη, η Virginia ασχολείται με το δικό της ερωτικό φλέρτ και τα πρώτα ρήγματα στη σχέση της με την Catherine αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους, στέλνοντας την Catherine στην παράνοια."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alex Ross Perry ("Listen Up Philip", "The Color Wheel"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Elisabeth Moss, Patrick Fugit, Katherine Waterston, Kate Lyn Sheil, Kentucker Audley, Keith Poulson.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου με πολύ καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 26 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.