Πρώτο Trailer Απο Το "Pride and Prejudice and Zombies"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Pride and Prejudice and Zombies" την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της νουβέλας-παρωδίας που έγραψε ο Seth Grahame-Smith, αναμειγνύοντας τους χαρακτήρες που δημιούργησε η συγγραφέας Jane Austen με μια πανδημία zombies.

"To φίλμ ακολουθεί την Liz Bennett (Lily James), η οποία δέχεται την αφόρητη πίεση απο την οικογένεια της για να παντρευτεί μέσα σε ένα πλούσιο σπίτι της αριστοκρατίας, βάση των αυστηρών κοινωνικών προτύπων της Αγγλίας του 1800. Ομως όλα αυτά θα αλλάξουν όταν η Liz θα νιώσει την ανάγκη να βοηθήσει την ύπαιθρο, που δέχεται την επίθεση μιας τρομακτικής zombie επιδημίας."

Ρομαντική κωμωδία (τρόμου) σε σκηνοθεσία Burr Steers ("Igby Goes Down"), που υπογράφει και το σενάριο βασισμένος στη νουβέλα του Seth Grahame-Smith ("Abraham Lincoln: Vampire Hunter" και την νουβέλα "Pride and Prejudice" που έγραψε η Jane Austen το 1813.

Πρωταγωνιστούν οι Lily James ("Downton Abbey"), Jack Huston ("Boardwalk Empire"), Sam Riley ("Control"), Matt Smith ("Doctor Who"), Douglas Booth ("Noah"), Bella Heathcote ("Dark Shadows"), Emma Greenwell ("Shameless").

Αν και η νουβέλα του Seth Grahame-Smith έγινε best-seller με πολύ καλές κριτικές, η μεταφορά της στην μεγάλη οθόνη δεν θα είναι το ίδιο εύκολη, καθώς το zombie theme έχει αρχίσει να κουράζει...

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.