Πρώτο Trailer Απο Το "Portrait Of A Lady On Fire"

0

Η Neon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Portrait Of A Lady On Fire", το δραματικό φίλμ της Céline Sciamma που απέσπασε δυο βραβεία στο Φεστιβάλ των Καννών. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο λεσβιακό δράμα, με ενδιαφέρουσα ιστορία και αξιόλογες ερμηνείες, που πιθανότατα θα αποσπάσει και υποψηφιότητες στα φετινά Oscars.

"Στη Γαλλία του 18ου αιώνα, η Marianne, μια νεαρή ζωγράφος, αναλαμβάνει να δημιουργήσει το νυφικό πορτραίτο της Héloïse, χωρίς αυτή να το γνωρίζει. Έτσι, η Marianne θα πρέπει να παρατηρεί το μοντέλο της την ημέρα, για να ζωγραφίζει το πορτραίτο της την νύχτα. Μέρα με την μέρα, οι δυο γυναίκες έρχονται ολοένα και πιο κοντά, καθώς μοιράζονται τις τελευταίες ημέρες ελευθερίας της Héloïse, πρίν απο τον επικείμενο γάμο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Céline Sciamma ("Water Lilies", "Tomboy"), η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Adèle Haenel, Noémie Merlant, Luàna Bajrami, Valeria Golino, Christel Baras, Armande Boulanger, Guy Delamarche, Clément Bouyssou.

Το "Portrait Of A Lady On Fire" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Portrait Of A Lady On Fire"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.