Πρώτο Trailer Απο Το "Pixels" Του Chris Columbus

0

Η Sony κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Pixels", της νέας περιπέτειας φαντασίας του Chris Columbus.

"Οταν διαγαλαξιακοί εξωγήινοι παρερμηνεύουν τα κλασσικά arcade βιντεοπαιχνίδια σαν κήρυξη πολέμου εναντίον τους, επιτίθενται στη Γή, χρησιμοποιώντας αυτά τα παιχνίδια σαν βάση για τις επιθέσεις τους. Ο Πρόεδρος Will Cooper αναγκάζεται να καλέσει τον παιδικό του φίλο και πρωταθλητή στα videogames του 80', Sam Brenner - ο οποίος είναι πλέον εγκαταστάτης home theater - για να ηγηθεί μιας ομάδας παλαιών παικτών arcade για να νικήσουν τους εξωγηίνους και να σώσουν τον πλανήτη."

Στη σκηνοθεσία της εφάνταστης κωμικής περιπέτειας βρίσκεται ο Chris Columbus ("Mrs. Doubtfire", "Harry Potter and the Sorcerer's Stone"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Timothy Dowling ("Just Go with It") και Tim Herlihy, βασισμένοι σε μια ιστορία του Patrick Jean.

pixels-movie-still

Πρωταγωνιστούν οι Adam Sandler, Peter Dinklage, Michelle Monaghan, Ashley Benson, Sean Bean, Jane Krakowski, Josh Gad, Kevin James, Brian Cox, Lainie Kazan, Jared Sandler, Rob Archer.

Αν και συνήθως δεν ασχολούμαστε με ταινίες που συμμετέχει ο Adam Sandler, καθώς το αποτελέσμα είναι πάντα τραγικό, η παρουσία του καταξιώμενου Chris Columbus αφήνει κάποια (μικρά) περιθώρια αισιοδοξίας.

Το "Pixels" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

 

pixels---poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.