Πρώτο Trailer Από Το "Petrov’s Flu"

0

Η Hype Film κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Petrov’s Flu", το Ρώσικο φιλμ του Kirill Serebrennikov. Το trailer φανερώνει ένα παρανοϊκό φιλμ, με όμορφη κινηματογράφηση και ψυχεδελική ατμόσφαιρα, που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αξιόλογων φιλμ του Ρώσικου σινεμά, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αρκετά άλματα προόδου.

"Μια μέρα από την ζωή ενός comic καλλιτέχνη και της οικογένειας του, στην μετασοβιετική Ρωσία. Αν και ο Petrov (Semyon Serzin) πάσχει από γρίπη, ο φίλος του Igor τον πηγαίνει για μια μεγάλη βόλτα, μπαίνοντας και βγαίνοντας ανάμεσα στην φαντασία και την πραγματικότητα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Kirill Serebrennikov ("Leto", "The Student"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στη νουβέλα "The Petrovs In and Around the Flu" του Alexey Salnikov.

Πρωταγωνιστούν οι Yuri Kolokolnikov, Semyon Serzin, Yuliya Peresild, Chulpan Khamatova, Yuriy Borisov, Aleksandra Revenko, Aleksandr Ilin, Timofey Tribuntsev, Elene Mushkaeva.

Το "Petrov’s Flu" θα κάνει πρεμιέρα στο προσεχές Φεστιβάλ των Καννών, ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Petrov’s Flu"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.