Πρώτο Trailer Απο Το "Pete’s Dragon"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Pete’s Dragon", το remake της ομώνυμης ταινίας του 1977.

"Για πολλά χρόνια ο ξυλουργός Mr. Meacham (Robert Redford), ψυχαγωγεί τα ντόπια παιδιά με τις ιστορίες του για τον ατρόμητο δράκο που κατοικεί βαθιά μεσα στο δάσος του Pacific Northwest. Για την κόρη του Grace (Bryce Dallas Howard), που εργάζεται ως φύλακας του πάρκου, αυτές οι ιστορίες είναι κάτι σαν παραμύθια, μέχρι που θα συναντήσει τον Pete (Oakes Fegley). Ο Pete είναι ένας μυστηριώδης 10χρονος, χωρίς οικογένεια και χωρίς σπίτι, που ισχυρίζεται ότι ζεί στο δάσος με ένα τεράστιο, πράσινο δράκο με το όνομα Elliott. Και σύμφωνα με την περιγραφή του Pete, ο Elliott φαίνεται να μοιάζει υπερβολικά με τον δράκο απο τις ιστορίες του Mr. Meacham. Με την βοήθεια της 11χρονης Natalie (Oona Laurence), της κόρης του ιδιοκτήτη της τοπικής επιχείρησης επεξεργασίας ξυλείας, η Grace είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει απο που ήρθε ο Pete, που ανήκει και την αλήθεια γύρω απο το δράκο που περιγράφει."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Lowery ("Ain't Them Bodies Saints"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Toby Halbrooks, βασισμένοι στην ιστορία του S.S. Field & Seton I. Miller.

Pete's-Dragon-trailer-1-

Πρωταγωνιστούν οι Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Karl Urban, Wes Bentley, Oona Laurence, Craig Hall, Isiah Whitlock Jr, Oakes Fegley, Marcus Henderson, Jim McLarty.

Συνεχίζοντας την αναβίωση του πλούσιου καταλόγου της, η Disney συνεχίζει τα remakes των παλιών κλασικών της φίλμ, ένα σχέδιο που ξεκίνησε με το "Cinderella" και που αναμένεται να συνεχιστεί καθώς σε δυο περίπου μήνες θα κυκλοφορήσει το "Jungle Book", ενώ ήδη σχεδιάζεται και το remake του "Mary Poppins".

Το "Pete’s Dragon" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Αύγουστο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.